Duo1702

Duo 1702_smilingDuoen består af blokfløjtenist Louise Hjorth Hansen og organist Katrine I. Kristiansen, som har spillet sammen siden 2005, da de begge studerede på Syddansk Musikkonservatorium i Esbjerg.
De er begge netop debuteret; Louise i 2012 fra Royal College of Music, London, samt i 2013 fra konservatoriet i Odense, og Katrine i 2013 fra konservatoriet i Esbjerg, med sideløbende studier i London.
Som duo har de modtaget kammermusikalsk undervisning af bl.a. Ketil Haugsand (N), Margaret Phillips (GB) og Wolfgang Zerer (D).

Duo1702 spiller mange koncerter i Danmark, men har også spillet i udlandet, senest på The National Gallery i London.
I juli 2013 spillede duoen en anmelderrost finale i den præstigefyldte kammermusikkonkurrence i York; York Early Music International Young Artists Competition.

Duo1702 har netop vundet den Internationale Selifa konkurence i San Ginesio. En kammermusikkonkurrence for tidlig musik! Vi var 8 udvalgte ensembler fra Italien, Frankrig, Rusland, Israel og Danmark.

Duoens repertoire er hovedsagligt tidlig og moderne musik; fra italiensk Stylus Fantasticus over tysk højbarok og dansk rokoko til nykomponeret musik og værker dedikeret til duoen.
Duoen har høstet stor ros for deres kammermusikalske symbiositet, smittende glæde ved musikken og evnen til at formidle den.

Se mere på Youtube:
Uddrag af La Biancuccia af Pandolfi Mealli
Trio Sonata in e-minor, QV 2:21 by Johann Joachim Quantz
The chaconne fom Dioclesian by Henry Purcell